Receptbeskrivning
Köttfärslimpa med svampsås
Ingredienser
för
1 st gul lök
1 bacon
3 st ägg
600 g köttfärs av valfri sort
salt
peppar
250 g champinjoner
1 tsk soya
2 dl crème fraiche
gröna salladsblad
1 bacon
3 st ägg
600 g köttfärs av valfri sort
salt
peppar
250 g champinjoner
1 tsk soya
2 dl crème fraiche
gröna salladsblad
Beskrivning
1. Sätt ugnen på 175 grader.
2. Hacka lök och bacon fint.
3. Blanda med äggen och köttfärsen.
4. Krydda med salt och peppar.
5. Forma en limpa i en ugnsfast form och låt stå i ugnen i 30–40 minuter.
6. Skiva svampen och fräs den i en stekpanna tills vätskan försvunnit.
7. Häll sedan i spadet från formen med köttfärslimpan och blanda med soya och crème fraiche.
8. LÃ¥t koka upp och smaka av med salt och peppar.
9. Servera köttfärslimpan med såsen och sallad.
2. Hacka lök och bacon fint.
3. Blanda med äggen och köttfärsen.
4. Krydda med salt och peppar.
5. Forma en limpa i en ugnsfast form och låt stå i ugnen i 30–40 minuter.
6. Skiva svampen och fräs den i en stekpanna tills vätskan försvunnit.
7. Häll sedan i spadet från formen med köttfärslimpan och blanda med soya och crème fraiche.
8. LÃ¥t koka upp och smaka av med salt och peppar.
9. Servera köttfärslimpan med såsen och sallad.
Visningar: 401
Inlagt 2015-01-26 05:30:59