Receptbeskrivning

Köttfärslimpa med svampsås

Ingredienser för
1 st gul lök
1 bacon
3 st ägg
600 g köttfärs av valfri sort
salt
peppar
250 g champinjoner
1 tsk soya
2 dl crème fraiche
gröna salladsblad


  0 min
 SvÃ¥righet: Medel
Beskrivning
1. Sätt ugnen på 175 grader.
2. Hacka lök och bacon fint.
3. Blanda med äggen och köttfärsen.
4. Krydda med salt och peppar.
5. Forma en limpa i en ugnsfast form och låt stå i ugnen i 30–40 minuter.
6. Skiva svampen och fräs den i en stekpanna tills vätskan försvunnit.
7. Häll sedan i spadet från formen med köttfärslimpan och blanda med soya och crème fraiche.
8. LÃ¥t koka upp och smaka av med salt och peppar.
9. Servera köttfärslimpan med såsen och sallad.

Visningar: 401
Inlagt 2015-01-26 05:30:59