Receptbeskrivning
Lax med räkor och pepparrot
Ingredienser
för
Beskrivning
600 g laxfilé
400 g räkor med skal
4 msk färskriven pepparrot
50 g smör
Tina lax och räkor. Skala räkorna och ställ svalt. Förbered couscousen enligt förpackningen och fräs purjo och gul lök. Blanda i couscousen med den tärnade avocadon. Smaksätt med salt, peppar och olivolja. Håll varmt.
Salta, peppra och stek laxen på medelvärme i ca 3 min per sida, beroende på tjockleken, tills innertempen är 62 - 64 grader. Riv pepparroten och smält smöret. Strö över räkorna, pepparroten och häll över smöret på laxen. Servera med couscousen.
400 g räkor med skal
4 msk färskriven pepparrot
50 g smör
Tina lax och räkor. Skala räkorna och ställ svalt. Förbered couscousen enligt förpackningen och fräs purjo och gul lök. Blanda i couscousen med den tärnade avocadon. Smaksätt med salt, peppar och olivolja. Håll varmt.
Salta, peppra och stek laxen på medelvärme i ca 3 min per sida, beroende på tjockleken, tills innertempen är 62 - 64 grader. Riv pepparroten och smält smöret. Strö över räkorna, pepparroten och häll över smöret på laxen. Servera med couscousen.
Visningar: 464
Inlagt 2015-02-01 13:26:26

