Receptbeskrivning
Thaikycklingsoppa
Ingredienser
för
Beskrivning
Thaikycklingsoppa 2 portioner
1½dl kokosmjölk
2½dl hönsbuljong
150g kycklingfilé, strimlad
100g broccolibuketter
½st röd paprika, strimlad
½st purjolök, skivad
75g champinjoner
½st chili, strimlad
½msk finhackad ingefära
1msk ljus soja, gärna tamari
1tsk fisksås
Garnera med: rikligt med färsk koriander
Servera med: 2 sesamfiloncini (grova grissini), ev. glutenfritt alternativ
Koka upp kokosmjölk och buljong och blanda ner kyckling, grönsaker och ingefära. Sjud 5–7 min tills kycklingen är genomkokt och grönsakerna mjuka. Smaka av med soja och fisksås.
415 kcal/portion
1½dl kokosmjölk
2½dl hönsbuljong
150g kycklingfilé, strimlad
100g broccolibuketter
½st röd paprika, strimlad
½st purjolök, skivad
75g champinjoner
½st chili, strimlad
½msk finhackad ingefära
1msk ljus soja, gärna tamari
1tsk fisksås
Garnera med: rikligt med färsk koriander
Servera med: 2 sesamfiloncini (grova grissini), ev. glutenfritt alternativ
Koka upp kokosmjölk och buljong och blanda ner kyckling, grönsaker och ingefära. Sjud 5–7 min tills kycklingen är genomkokt och grönsakerna mjuka. Smaka av med soja och fisksås.
415 kcal/portion
Visningar: 256
Inlagt 2015-02-05 18:46:56






30 min.jpg)