Receptbeskrivning
Hallonsufflé med jordgubbar
Ingredienser
för
2 äggvitor
500 gram frysta hallon
2 dl socker
1 msk citronsaft
3 dl lätt vispad grädde
färska jordgubbar till servering
500 gram frysta hallon
2 dl socker
1 msk citronsaft
3 dl lätt vispad grädde
färska jordgubbar till servering
Beskrivning
1. Vispa äggvitorna hårda i en stor skål, smeten expanderar.
2. Tillsätt hallon, socker och citronsaft.
3. Vispa hela tiden i 15 minuter.
4. Rör ner den vispade grädden.
5. Häll smeten i en rund form med löstagbar kant, täckmed plastfilm.
6. Ställ i frysen.
7. Vid servering delas jordgubbarna och lägges ovanpå.
2. Tillsätt hallon, socker och citronsaft.
3. Vispa hela tiden i 15 minuter.
4. Rör ner den vispade grädden.
5. Häll smeten i en rund form med löstagbar kant, täckmed plastfilm.
6. Ställ i frysen.
7. Vid servering delas jordgubbarna och lägges ovanpå.
Visningar: 529
Inlagt 2012-03-29 21:21:14

