Receptbeskrivning
Potatisgratäng Sous Vide (Restaurang)
Ingredienser
för
45 kg potatis
4 l mjölk
4 l grädde
400 g salt
350 g mixad vitlök
25 g peppar
4 l mjölk
4 l grädde
400 g salt
350 g mixad vitlök
25 g peppar
Beskrivning
Blanda mjölk, grädde, salt, vitlök och peppar.
Skala och skiva potatisen.
Ha i 4 kg potatis i en stor kokpåse.
Ha i 1,2 liter mjölk/gräddblandning.
Vakuumera.
Ã…nga 95 grader, 60-90 minuter.
Lägg i kallt vatten.
Blir totalt ca 40 kg.
Skala och skiva potatisen.
Ha i 4 kg potatis i en stor kokpåse.
Ha i 1,2 liter mjölk/gräddblandning.
Vakuumera.
Ã…nga 95 grader, 60-90 minuter.
Lägg i kallt vatten.
Blir totalt ca 40 kg.
Visningar: 5398
Inlagt 2015-03-17 17:12:02