Receptbeskrivning
Broccolisallad med granatäpple och russin
Ingredienser
för
Beskrivning
2 färska broccolihuvuden
1 liten rödlök, finhackad
Kärnorna från 1 granatäpple
150 g (2,5 dl) russin
75 g (1 1/4 dl) rostade solrosfrön
2,5 dl naturell yogurt
0,5 tsk havssalt
Nymald svartpeppar
1) Lossa broccolibuketterna
frà n stjälken och skär
dem 1 mindre munsbitar.
Dela stjälken pà längden
och skiva den tunt.
2) Lagg broccolin 1 en
serveringsskål tillsammans
med rödlök, granatäppel-
kärnor, russin och
solrosfrön. Rör om så att
allt blandas
3) Tillsätt yoghurt och salta
och peppra efter eget
tycke och smak. Rör om
salladen med handema sá
att alla broccolibuketter
täcks av yoghurten
Servera
1 liten rödlök, finhackad
Kärnorna från 1 granatäpple
150 g (2,5 dl) russin
75 g (1 1/4 dl) rostade solrosfrön
2,5 dl naturell yogurt
0,5 tsk havssalt
Nymald svartpeppar
1) Lossa broccolibuketterna
frà n stjälken och skär
dem 1 mindre munsbitar.
Dela stjälken pà längden
och skiva den tunt.
2) Lagg broccolin 1 en
serveringsskål tillsammans
med rödlök, granatäppel-
kärnor, russin och
solrosfrön. Rör om så att
allt blandas
3) Tillsätt yoghurt och salta
och peppra efter eget
tycke och smak. Rör om
salladen med handema sá
att alla broccolibuketter
täcks av yoghurten
Servera
Visningar: 1266
Inlagt 2015-03-23 19:27:18

