Receptbeskrivning

Broccolisallad med granatäpple och russin

Ingredienser för


  0 min
 SvÃ¥righet: Lätt
Beskrivning
2 färska broccolihuvuden
1 liten rödlök, finhackad
Kärnorna från 1 granatäpple
150 g (2,5 dl) russin
75 g (1 1/4 dl) rostade solrosfrön
2,5 dl naturell yogurt
0,5 tsk havssalt
Nymald svartpeppar

1) Lossa broccolibuketterna
fràn stjälken och skär
dem 1 mindre munsbitar.
Dela stjälken pà längden
och skiva den tunt.
2) Lagg broccolin 1 en
serveringsskål tillsammans
med rödlök, granatäppel-
kärnor, russin och
solrosfrön. Rör om så att
allt blandas
3) Tillsätt yoghurt och salta
och peppra efter eget
tycke och smak. Rör om
salladen med handema sá
att alla broccolibuketter
täcks av yoghurten
Servera

Visningar: 1176
Inlagt 2015-03-23 19:27:18