Receptbeskrivning
Pulled pork
Ingredienser
för
1 kg karrekotlett
2 msk flingsalt
peppar
2 st gul lök
2 st vitlök
2 dl vatten
3 msk oxfond
3 dl barbequesås
2 msk flingsalt
peppar
2 st gul lök
2 st vitlök
2 dl vatten
3 msk oxfond
3 dl barbequesås
Beskrivning
Tvätta av köttet och klappa in rikligt med salt, peppar och chilikrydda runt om. Lägg Köttet i en gryta med lock som tål ugn.
Klyfta lök och vitlök och strö runt om. Blanda vatten, fond och barbequesås och häll över köttet.
På med locket och in i ugnen 120 C i ca 5-6 h. Testa att dra lite i köttet med en gaffel, faller det lätt isär så är det färdigt.
Klyfta lök och vitlök och strö runt om. Blanda vatten, fond och barbequesås och häll över köttet.
På med locket och in i ugnen 120 C i ca 5-6 h. Testa att dra lite i köttet med en gaffel, faller det lätt isär så är det färdigt.
Visningar: 134
Inlagt 2015-03-21 13:29:28






0 min