Receptbeskrivning
Spenatvåfflor
Ingredienser
för
Beskrivning
Spenatvåfflor 10st
150g hackad fryst spenat
100g smör
4dl dinkelmjöl
2tsk bakpulver
1⁄2tsk salt
4 1⁄2dl mjölk
2st ägg
Tina spenaten och pressa ur vätskan.
Smält smöret och låt det svalna.
Blanda mjöl, bakpulver och salt.
Vispa i mjölk och ägg till en slät smet.
Blanda i spenat och smör.
Hetta upp våffeljärnet. Pensla laggen första gången med lite smör.
Häll i smet och grädda våfflorna gyllenbruna.
150g hackad fryst spenat
100g smör
4dl dinkelmjöl
2tsk bakpulver
1⁄2tsk salt
4 1⁄2dl mjölk
2st ägg
Tina spenaten och pressa ur vätskan.
Smält smöret och låt det svalna.
Blanda mjöl, bakpulver och salt.
Vispa i mjölk och ägg till en slät smet.
Blanda i spenat och smör.
Hetta upp våffeljärnet. Pensla laggen första gången med lite smör.
Häll i smet och grädda våfflorna gyllenbruna.
Visningar: 277
Inlagt 2015-03-23 07:58:39






30 min