Receptbeskrivning

Kassler med varm potatissallad

Ingredienser för
ingredienser
600 g potatis
0.5 rödlök
2 tomater
1 paket färdigkokta linser (röda eller gröna
0.5 dl olivolja
2 msk vitvinsvinäger
1 msk skånsk senap
2 msk persilja (fryst, hackad)
0.5 tsk salt
2 krm nymalen svartpeppar
500 g kassler


  0 min
 SvÃ¥righet: Medel
Beskrivning
Skala och skär potatis i 1/2-1-cm tjocka skivor. Koka dem mjuka i lättsaltat vatten. Skala och strimla rödlök. Skär tomater grovt. Häll av och skölj färdigkokta linser. Rör ihop olja, vitvinsvinäger, skånsk senap och persilja. Smaka av med salt och nymalen svartpeppar. Blanda den varma potatisen, linser, tomater och rödlök försiktigt. Vänd ner dressingen. Skär kassler i skivor. Stek i olja och servera med potatissalladen. För alla Fri från gluten, laktos, mjölkprotein och ägg.

Visningar: 417
Inlagt 2015-03-24 07:52:22