Receptbeskrivning

Mangochutneykryddad potatissallad med curry och oliver

Ingredienser för
2 kg potatis
3 msk curry
1 dl vatten
2 matlagningsyoghurt
0.5 dl mango chutney
2 tsk salt
1 kajennpeppar
2 rödlökar
1 gräslök
1 oliver


  45 min
 SvÃ¥righet: Medel
Beskrivning

Koka potatisen mjuk i vatten i en gryta. Låt potatisen rinna av och kallna. Skala och skär potatisen i skivor.
Häll curryn i en stor serveringsskål. Koka upp vattnet i en kastrull eller i en skål i mikrovågsugnen på full effekt (max 800 W) ca 30 sek. Häll vattnet över curryn och låt stå tills den kallnat.
Blanda i matlagningsyoghurt och mango chutney. Smaka av med salt och peppar.
Skala och skär rödlöken i tunna ringar. Skölj och hacka gräslöken. Vänd ner potatis och de båda löksorterna Strössla oliverna över. Servera.


Visningar: 466
Inlagt 2012-03-31 06:16:00