Receptbeskrivning
Äpplepaj i glas
Ingredienser
för
Beskrivning
Så enkelt och så gott!!
Recept smuldeg:
50 gram rumstempererat smör
0,5 dl strösocker
1,5 dl vetemjöl
Sätt ugnen pä 200 grader, blanda ihop alla
ingredienser tills det blir en smulig massa.
Lägg ett bakplåtspapper i en plät och häll
på massan, försök fördela sä mycket så
möjligt sä det kommer ut över hela pläten,
Grädda mitt i ugnen i ca 8~ 10 min. Lät
svalna.
Recept äpplena:
20 gram smör
3 st normal stora äpplen
2 msk strösocker
l msk malen kanel
Skala, ta ut kärnorna och tärna äpplena.
Häll smöret i stekpannan. Låt äpplebitarna,
socker och kanelen steka på svag värme
tills äpplebitarna blir något mjuka.
LÃ¥t svalna.
Såsen är färdigköpt marsan vaniljsås.
Fördela allt i ett glas, först äpplebitar,
sen en stor klick vaniljsås och
sedan smuldeg.
Njut!
Recept smuldeg:
50 gram rumstempererat smör
0,5 dl strösocker
1,5 dl vetemjöl
Sätt ugnen pä 200 grader, blanda ihop alla
ingredienser tills det blir en smulig massa.
Lägg ett bakplåtspapper i en plät och häll
på massan, försök fördela sä mycket så
möjligt sä det kommer ut över hela pläten,
Grädda mitt i ugnen i ca 8~ 10 min. Lät
svalna.
Recept äpplena:
20 gram smör
3 st normal stora äpplen
2 msk strösocker
l msk malen kanel
Skala, ta ut kärnorna och tärna äpplena.
Häll smöret i stekpannan. Låt äpplebitarna,
socker och kanelen steka på svag värme
tills äpplebitarna blir något mjuka.
LÃ¥t svalna.
Såsen är färdigköpt marsan vaniljsås.
Fördela allt i ett glas, först äpplebitar,
sen en stor klick vaniljsås och
sedan smuldeg.
Njut!
Visningar: 116
Inlagt 2015-04-09 19:15:56






0 min