Receptbeskrivning
Snittar med varmrökt lax
Ingredienser
för
Beskrivning
Ingredienser
4 skivor kavring
125 g varmrökt lax, skinn- och benfri
2 1/2 msk crème fraiche
1 1/2 msk majonnäs
1-2 msk riven pepparrot
salt och peppar
smör
Garnering:
citron och dill
1. Finfördela laxen med en gaffel. Rör ner
crème fraiche, majonnäs och pepparrot.
Blanda väl. Smaka av med salt och
peppan
2. Kantskär brödet. Bred ett tunt lager
smör på brödskivorna. Fördela laxröran
på brödet. Garnera med citronskivor
och dill.
4 skivor kavring
125 g varmrökt lax, skinn- och benfri
2 1/2 msk crème fraiche
1 1/2 msk majonnäs
1-2 msk riven pepparrot
salt och peppar
smör
Garnering:
citron och dill
1. Finfördela laxen med en gaffel. Rör ner
crème fraiche, majonnäs och pepparrot.
Blanda väl. Smaka av med salt och
peppan
2. Kantskär brödet. Bred ett tunt lager
smör på brödskivorna. Fördela laxröran
på brödet. Garnera med citronskivor
och dill.
Visningar: 226
Inlagt 2015-04-09 19:37:29






0 min