Receptbeskrivning
Ädelostfylld kyckling med äppel- och sellerisallad
John Folkesson via Ica.se
Ingredienser
för
600 g kycklinglårfiléer
3 dl ris
100 g rotselleri
50 skinka
100 g ädelost
2 honung
1 äpple
2 persilja
2 msk vinägrett
salt och peppar
3 dl ris
100 g rotselleri
50 skinka
100 g ädelost
2 honung
1 äpple
2 persilja
2 msk vinägrett
salt och peppar
Beskrivning
Sätt ugnen på 200°C. Koka riset enligt anvisning på förpackningen. Lägg ut lårfileerna på en stor skärbräda, fina sidan neråt. Salta och peppra. Täck kycklingbitarna med en bit skinka. Smula över ädelost. Rulla ihop och fäst med en tandpetare. Lägg över i en smord ugnssäker form. Salta och peppar. Pensla ovansidan tunt med honung. Ställ i ugen på mellersta falsen i ca 25 minuter. Skala, skiva och strimla rotsellerin. Dela, kärna ur och skvia äpplet tunt. Blanda selleri, äpple, persilja ovch vinägrett. Smaka av med salt och peppar. Lägg upp kycklingen på tallrikar. Toppa med salladen. Servera med riset.
Visningar: 610
Inlagt 2015-04-26 19:06:45

