Receptbeskrivning
Jennys squashkaka
Ingredienser
för
1 kg squash urkärnad och skalad
4 st ägg
2 dl strösocker
5 dl mjölk
4 msk vetemjöl
4 st bittermandlar
100 g sötmandel
sylt
4 st ägg
2 dl strösocker
5 dl mjölk
4 msk vetemjöl
4 st bittermandlar
100 g sötmandel
Till servering
vaniljglass sylt
Beskrivning
Skala och hacka mandlarna. Skär squashen i bitar och koka den mjuk i vatten. Mosa den sedan och krama ur allt överflödigt vatten.
Blanda i övriga ingredienser och häll i en låg form.
Grädda i 45 minuter i 200 °C.
Servera med glass och sylt.
Blanda i övriga ingredienser och häll i en låg form.
Grädda i 45 minuter i 200 °C.
Servera med glass och sylt.
Visningar: 411
Inlagt 2012-03-31 11:16:00

