Receptbeskrivning
Knäckebröd/fröbröd lchf
Ingredienser
för
200 g solrosfrön
50 g linfrön
50 g sesamfrön
50 g hackade pinjekärnor
4 msk fiberhusk
1 tsk salt
5 dl vatten
50 g linfrön
50 g sesamfrön
50 g hackade pinjekärnor
4 msk fiberhusk
1 tsk salt
5 dl vatten
Beskrivning
Hacka pinjenötterna lite grovt, blanda alla ingredienserna och låt stå i 10 min för att svälla. Bred ut på 2 plåtar klädd med bakplåtspapper.
Skär rutor med kniv innan ugnen, sedan är det bara att bryta isär på ‘sträcken’.
Grädda i ugn i ca 1 tim 15 min, tills spröda. 160°C.
http://www.lifezone.se/recept/mellanmal-snax-fika/lchf-knackebrod/
Skär rutor med kniv innan ugnen, sedan är det bara att bryta isär på ‘sträcken’.
Grädda i ugn i ca 1 tim 15 min, tills spröda. 160°C.
http://www.lifezone.se/recept/mellanmal-snax-fika/lchf-knackebrod/
Visningar: 750
Inlagt 2015-05-03 10:31:12

