Receptbeskrivning
Ugnsbakad lax i hummersås
Ingredienser
för
4 prt lax
3 msk touch of taste hummerfond
1 dl vatten
1 dl crème fraiche
2.5 dl mellangrädde
2 tsk fransk senap
1 msk röd stenbitsrom
1 msk dill finklippt
peppar
3 msk touch of taste hummerfond
1 dl vatten
1 dl crème fraiche
2.5 dl mellangrädde
2 tsk fransk senap
1 msk röd stenbitsrom
1 msk dill finklippt
peppar
Beskrivning
1. Sätt ugnen på 200ºC.
2. Lägg laxen i ugnsfast form och peppra. Koka ihop vatten, fond, crème fraiche, grädde och senap i en kastrull.
3. Häll såsen över laxen och tillaga i ugn tills laxen är klar, ca 30 minuter.
4. Strö dill och rom över laxen.
Servera med pressad potatis.
2. Lägg laxen i ugnsfast form och peppra. Koka ihop vatten, fond, crème fraiche, grädde och senap i en kastrull.
3. Häll såsen över laxen och tillaga i ugn tills laxen är klar, ca 30 minuter.
4. Strö dill och rom över laxen.
Servera med pressad potatis.
Visningar: 733
Inlagt 2015-05-04 20:23:10

