Receptbeskrivning

Kantarelldoftande fläskfilé i panna (special)

Ingredienser för
1000 g fläskfilé(er) färsk
2 dl gräddfil
1 msk smör till stekning
2 msk bong touch of taste kantarellfond
200 g kantareller konserverade eller frysta
2 frp körsbärstomater
1 msk timjan grovhackad
500 g passerade tomater


  30 min
 SvÃ¥righet: Medel
Beskrivning
1.Skär fläskfilén i centimetertjocka skivor. Krydda med salt o peppar.
2.Stek i en panna tillsammans med kantarellerna tills de är gyllenbruna.
3.Vispa ihop crème fraiche och kantarellfond.
4.Slå över fläskfilén och kantarellerna.
5.Rör om och låt småkoka i några minuter.
6.Blanda ner de halverade tomaterna och riv av bladen från färsk timjan, strö över.
7.Servera med nykokt pasta eller ugnsbakad klyftpotatis.

Visningar: 384
Inlagt 2015-05-10 15:07:55