Receptbeskrivning

Frasig torsk med citronyoghurt

Ingredienser för
600 g torsk tinad
1 tsk olja
900 g fast potatis
salt och peppar
0.5 dl pesto basilika
1 dl ströbröd
1 st citron
2 dl matyoghurt
150 g sockerärtor


  30 min
 SvÃ¥righet: Medel
Beskrivning
1. Tina fisken
2. Sätt ugnen på 225grader och smörj en ugnssäker form med oljan. 3. Skala och koka potatisen. 4. Skär fisken i portionsbitar och lägg den i formen. Krydda med salt och peppar. 5. Blanda Preston men ströbrödet och fördela det över fisken. Sätt in i övre delen av ugnen i ca 12-15 minuter. 6. Skölj och riv skalet av citronen och skär den i klyftor. Smaka av yoghurten med citronskal, salt, peppar och lite pressad citronsaft. 7. Koka sockerärtorna i saltat vatten ca 4 minuter. 8. Servera fisken med potatisen(gärna pressad), sockerärtorna och citronyoghurten.

Visningar: 478
Inlagt 2015-05-11 20:34:27