Receptbeskrivning
Färnkålsgratäng
Ingredienser
för
500 g färnkål
200 g purjolök
10 st soltorkade tomater
1 st vitlöksklyfta
3 dl kokosmjölk
###kryddor###
persilja
peppar
salt
200 g purjolök
10 st soltorkade tomater
1 st vitlöksklyfta
3 dl kokosmjölk
###kryddor###
persilja
peppar
salt
Beskrivning
Sätt ugnen på 200 grader
Skölj och skär purjolöken i ca 1 cm breda slantar
Klicka lite kokosolja i en gryta och bryn purjolöken lätt
Strimla Fänkålen och de soltorkade tomaterna
Rör ner fänkålen och de soltorkade tomaterna med purjolöken
Skala och pressa ner vitlöksklyftan
Smaka av med lite pepparmix, salt och persilja
Rör om och låt allt bryna ihop några minuter
Häll på kokosmjölken och låt koka sakta i ca 5 minuter
Häll Blandningen i en ugnssäker form och grädda mitt i ugnen i 20 minuter
Låt gratängen stå och vila några minuter innan du serverar
Ät och Njut av god och naturlig mat.
Skölj och skär purjolöken i ca 1 cm breda slantar
Klicka lite kokosolja i en gryta och bryn purjolöken lätt
Strimla Fänkålen och de soltorkade tomaterna
Rör ner fänkålen och de soltorkade tomaterna med purjolöken
Skala och pressa ner vitlöksklyftan
Smaka av med lite pepparmix, salt och persilja
Rör om och låt allt bryna ihop några minuter
Häll på kokosmjölken och låt koka sakta i ca 5 minuter
Häll Blandningen i en ugnssäker form och grädda mitt i ugnen i 20 minuter
Låt gratängen stå och vila några minuter innan du serverar
Ät och Njut av god och naturlig mat.
Visningar: 281
Inlagt 2015-05-12 18:56:59






30 min