Receptbeskrivning

Kassler och potatissallad med dijonsenap och persilja

Ingredienser för
8 potatisar
1 rödlök
2 tomater
4 msk olivolja
2.5 msk vitvinsvinäger
2 msk dijonsenap
2 msk persilja
salt och peppar
kassler
1 msk smör eller margarin


  30 min
 SvÃ¥righet: Medel
Beskrivning
Skala och skär potatisen i 1 cm tjocka skivor. Koka dem mjuka i saltat vatten. Häll av vattnet och låt potatisen ånga av. Skala och skiva löken. Skär tomaterna i grova tärningar. Vispa ihop olja, vinäger, senap och persilja. Blanda potatis lök och tomater med dressingen, smaksätt med salt och peppar. Stek kasslern i matfettet. Servera kasslern med potatissalladen. För alla Fri från gluten och ägg.Gör laktosfri: använd laktosfritt matfett.Gör mjölkproteinfri: använd mjölkfritt matfett.

Visningar: 421
Inlagt 2015-05-25 08:05:10