Receptbeskrivning
			
			
			
			Halstrad torskfile med quinoa & tomatsallad
Ingredienser  
						 för 						
											
	
						
							800 g torskfile 
2 st rödlök, små
3 st tomat, röd
3 st tomat, gul
1 tsk olivolja
80 g gröna oliver, kärnfria
2 dl quinoagryn, okokta
flingsalt
						
					2 st rödlök, små
3 st tomat, röd
3 st tomat, gul
1 tsk olivolja
80 g gröna oliver, kärnfria
2 dl quinoagryn, okokta
flingsalt
Beskrivning
					
						Tillaga quinoan enl förp. Hacka lök, tomater och skiva oliverna tunt. Blanda grönsakerna med quinoan och olja, krydda med salt och peppar. Hetta upp en teflonpanna, strö på lite flingsalt och halstra torsken, låt den steka någon minut, var noga med att inte översteka den. Servera torsken med salladen och dekorera gärna,
med citron och örter. Tips! Vill du servera sås till denna rätt så vispa fraiche som smaksätts med salt och wasabi-pasta.
										med citron och örter. Tips! Vill du servera sås till denna rätt så vispa fraiche som smaksätts med salt och wasabi-pasta.
Visningar: 521
Inlagt 2015-06-09 06:14:00
				
					
			





  30 min