Receptbeskrivning
			
			
			
			Torsk med tomat och purjolök
Ingredienser  
						 för 						
											
	
						Beskrivning
					
						800 g torskblock eller ryggfile
300 g krossad tomat
1/2 purjolök
2 dl vispgrädde
Kokt potatis
Riven morot
Skala potatisen och koka till den är mjuk, ca 15 min.
Strimla purjolöken och lägg i en ugnsform. Lägg i dom tinade torskblocken, salta och peppra. Häll över krossad tomat blandat med vispgrädde. Baka i ugn i ca 30 min, 175 grader. Innertemp på torsken ska vara 52 grader.
Servera med kokt potatis och rårivna morötter.
Smaklig spis.
										300 g krossad tomat
1/2 purjolök
2 dl vispgrädde
Kokt potatis
Riven morot
Skala potatisen och koka till den är mjuk, ca 15 min.
Strimla purjolöken och lägg i en ugnsform. Lägg i dom tinade torskblocken, salta och peppra. Häll över krossad tomat blandat med vispgrädde. Baka i ugn i ca 30 min, 175 grader. Innertemp på torsken ska vara 52 grader.
Servera med kokt potatis och rårivna morötter.
Smaklig spis.
Visningar: 825
Inlagt 2015-06-25 11:00:48
				 
					 
			
 





 0 min
  0 min