Receptbeskrivning
Ingredienser
för
4 st skivor mörkt bröd
bordsmargarin
4 st kokta kalla färskpotatisar
2 st tomater
1 st burk matjessill
2 st hårdkokta ägg
1 dl klippt gräslök
1 dl lättcrème fraîche
grönsallat och dillvippor
bordsmargarin
4 st kokta kalla färskpotatisar
2 st tomater
1 st burk matjessill
2 st hårdkokta ägg
1 dl klippt gräslök
1 dl lättcrème fraîche
grönsallat och dillvippor
Beskrivning
1. Skär den kalla potatisen i skivor. Skiva tomaten. Bre brödskivorna och lägg på sallatsblad. Täck med skivad potatis och över den tomatskivor.
2. Låt matjessillen rinna av. Skär den i tärningar. Skala och mosa äggen med en gaffel. Blanda sill, ägg och gräslök med crème fraîche.
3. Fördela sillröran på smörgåsarna och avsluta med en dillvippa.
2. Låt matjessillen rinna av. Skär den i tärningar. Skala och mosa äggen med en gaffel. Blanda sill, ägg och gräslök med crème fraîche.
3. Fördela sillröran på smörgåsarna och avsluta med en dillvippa.
Visningar: 419
Inlagt 2012-04-02 16:14:10

