Receptbeskrivning
Baconlindad fläskfilé med apelsin
Ingredienser
för
600 g fläskfilé
250 g champinjoner
1 st gul lök
1 st blekselleri
1 st purjolök
1 dl persilja
1 frp bacon
4 st apelsiner
1 st kanelstång
0.5 dl soja
2 dl grädde
2 dl vatten
grönsaksbuljong
1 msk dijonsenap
salt
peppar
1 dl rött vin
250 g champinjoner
1 st gul lök
1 st blekselleri
1 st purjolök
1 dl persilja
1 frp bacon
4 st apelsiner
1 st kanelstång
0.5 dl soja
2 dl grädde
2 dl vatten
grönsaksbuljong
1 msk dijonsenap
salt
peppar
1 dl rött vin
Beskrivning
1. Skär fläskfilén i skivor cirka 1 centimeter, linda en halv baconskiva runt och bryn i stekpanna.
2. Finhacka löken och fräs den.
3. Blanda ned alla ingredienser utom apelsinerna i en gryta och låt alltsammans puttra i 20 minuter. Skär apelsinerna i klyftor att garnera med vid serveringen.
2. Finhacka löken och fräs den.
3. Blanda ned alla ingredienser utom apelsinerna i en gryta och låt alltsammans puttra i 20 minuter. Skär apelsinerna i klyftor att garnera med vid serveringen.
Visningar: 472
Inlagt 2015-07-09 12:34:48

