Receptbeskrivning
Fläskfilé i ost- och senapssås
Ingredienser
för
fläskfilé
1 st gul lök(ar) vitlöksklyfta
0.75 tsk salt svartpeppar
matlagningsgrädde
1 dl vitt vin torrt1 msk vetemjöl
2 msk kalvfond
1 msk fransk senap
1 dl kvibille präst
Beskrivning
Skär köttet i skivor. Skala och hacka löken och vitlöken fint. Bryn köttet i smöt & rapsolja i en stekpanna. Krydda med salt och peppar. Vispa ihop grädde, vin, lök, mjöl, fond och senap i en gryta. Låt koka upp under vispning.
Lägg över kött i grytan. Låt köttet koka i såsen i 3-5 min. Ta grytan från värmen. Rör i osten. Strö gärna över hackad persilja. Servera med kokt ris och grönsaker
Lägg över kött i grytan. Låt köttet koka i såsen i 3-5 min. Ta grytan från värmen. Rör i osten. Strö gärna över hackad persilja. Servera med kokt ris och grönsaker
Visningar: 415
Inlagt 2015-08-03 14:49:39

