Receptbeskrivning
Ägghalvor i fÅgelbo
Ingredienser
för
4 st Ägg
st rödlök
1 dl crème fraiche
50 g löjrom
1 citron
80 g alfagroddar
st rödlök
1 dl crème fraiche
50 g löjrom
1 citron
80 g alfagroddar
Beskrivning
TILLAGNING
Lägg äggen i kallt vatten och låt dem koka i 5 minuter. Skölj av i kallt vatten.
Skala och finhacka lök. Blanda lök med crème fraiche, löjrom och citronjuice.
Gör portionsbollar av alfagroddarna. Lägg bollarna på fat.
Slå av toppen på ägget och ställ dem i groddbollarna.
Toppa med crème fraichröra.
Garnera med lite löksträngar. Kommentar: använd gärna bruna ägg.
Lägg äggen i kallt vatten och låt dem koka i 5 minuter. Skölj av i kallt vatten.
Skala och finhacka lök. Blanda lök med crème fraiche, löjrom och citronjuice.
Gör portionsbollar av alfagroddarna. Lägg bollarna på fat.
Slå av toppen på ägget och ställ dem i groddbollarna.
Toppa med crème fraichröra.
Garnera med lite löksträngar. Kommentar: använd gärna bruna ägg.
Visningar: 294
Inlagt 2015-08-06 19:07:49






0 min