Receptbeskrivning
Quesadillas med kyckling
Ingredienser
för
8 st tortillabröd
1 st paprika, liten gul
1 st paprika, liten röd
4 msk färskost, naturell
2 dl prästost, lagrad 17%
4 msk sweet chili dippingsås
50 g rucola
2 msk rapsolja
2 st kycklingfiléer, (ca 300 g)
1 msk fisksås
1 msk lime, pressad
1 msk strösocker
1 msk koriander, hackad
1 st paprika, liten gul
1 st paprika, liten röd
4 msk färskost, naturell
2 dl prästost, lagrad 17%
4 msk sweet chili dippingsås
50 g rucola
2 msk rapsolja
2 st kycklingfiléer, (ca 300 g)
1 msk fisksås
1 msk lime, pressad
1 msk strösocker
1 msk koriander, hackad
Beskrivning
1. Skär kycklingen i strimlor. Blanda fisksås, lime, socker och koriander i en skål. Lägg i kycklingen och marinera ca 15 min. Låt kycklingen rinna av. 2. Grilla kycklingen tills den är genomgrillad. 3. Kärna ur och strimla paprikan. Lägg ut tortillabröden. Bre på ett tunt lager färskost och strö över riven ost. Fördela kyckling, paprika och rucola på 4 av bröden. Ringla över sweet chilisås och lägg på de andra bröden. 4. Pensla med olja och grilla tills de fått fin färg och osten smält. Skär upp tortillan i tårtbitar och servera som snacks.
Visningar: 414
Inlagt 2015-08-12 18:49:29