Receptbeskrivning
			
			
			
			Ost- och kasslerfylld cannelloni
Ingredienser  
						 för 						
											
	
						
							2 st purjolökar 
3 dl vatten
1 st kött- & grönsaks-buljong, tärning
400 g kassler
250 g lasagneplattor, färska
1 msk smör
2 dl crème fraiche, lätt
3 msk senap, skånsk
100 g ost, gärna cheddar, riven, vällagrad
						
					3 dl vatten
1 st kött- & grönsaks-buljong, tärning
400 g kassler
250 g lasagneplattor, färska
1 msk smör
2 dl crème fraiche, lätt
3 msk senap, skånsk
100 g ost, gärna cheddar, riven, vällagrad
Beskrivning
					
						1. Skölj och finstrimla purjolökarna. Koka upp vatten och buljongtärning i en kastrull. Lägg i purjon och sjud den under lock ca 3 min. Sätt en sil över en skål och häll av purjon där så att buljongen samlas upp igen. 
2. Sätt ugnen på 225°. Skär kasslern i tunna strimlor eller småbitar. Blanda dem med den lättkokta purjon. Lägg ut lasagneplattorna på köksbänken. Fördela purjo- och kasslerblandningen på plattorna och rulla ihop dem. Smörj en ugnssäker form och lägg rullarna tätt i den.
3. Häll den silade buljongen i en kastrull och blanda med crème fraiche och senap. Koka upp och blanda ner 2/3 av den rivna osten. Häll den varma såsen samt resten av osten över cannellonirullarna i formen och gratinera i nedre halvan av ugnen ca 20 min.
										2. Sätt ugnen på 225°. Skär kasslern i tunna strimlor eller småbitar. Blanda dem med den lättkokta purjon. Lägg ut lasagneplattorna på köksbänken. Fördela purjo- och kasslerblandningen på plattorna och rulla ihop dem. Smörj en ugnssäker form och lägg rullarna tätt i den.
3. Häll den silade buljongen i en kastrull och blanda med crème fraiche och senap. Koka upp och blanda ner 2/3 av den rivna osten. Häll den varma såsen samt resten av osten över cannellonirullarna i formen och gratinera i nedre halvan av ugnen ca 20 min.
Visningar: 704
Inlagt 2015-09-06 19:06:39
				 
					 
			
 





 0 min
  0 min.jpg)