Receptbeskrivning
Chocolate caramel buckeye brownie cookie sandwich
Ingredienser
för
225 g mörk choklad hackad
2 msk smör
2 st ägg
1 dl strösocker
1 tsk vaniljsocker
1 dl vetemjöl
1 tsk bakpulver
2 dl florsocker
2 msk smör
2 st ägg
1 dl strösocker
1 tsk vaniljsocker
1 dl vetemjöl
1 tsk bakpulver
Fyllning 1:
2 dl jordnötssmör 2 dl florsocker
Fyllning 2:
2 dl jordnötter hackadeFyllning 3:
1 dl dulce de leche Beskrivning
Sätt ugnen på 175 grader.
Ställ fram två plåtar med bakplåtspapper.
Hacka chokladen.
Smält smöret tillsammans med chokladen över vattenbad.
Vispa ägg, socker och vaniljsocker poröst.
Ställ åt sidan.
Blanda mjöl och bakpulver i en annan skål.
Lägg smält chokladblandningen i äggsmeten och rör om.
Tillsätt de torra ingredienserna och blanda försiktigt.
Känns smeten lös så ställ den i kylen under tiden du gör jordnötsbollarna.
Blanda florsocker och jordnötssmör i en annan bunke, gärna med en elvisp tills det blir en jämn smet.
Rulla degen sedan till runda bollar, 16 stycken och lägg dem på en bricka med bakplåtspapper.
Skopa upp degen jämnt på plåtarna och forma dem till runda bollar.
Grädda dem mitt i ugnen i ca 8-10 minuter.
De ska få en hård yta men bli kladdig på insidan.
Ihopsättning -
Para ihop kakorna 2 och 2.
Ta bottenkakan och lägg dem på en bricka.
Platta ut jordnötsfyllningsbollarna och lägg dem på varje.
Hacka nötterna.
Sprid nötterna på, avsluta med att spritsa ut Choklad Dulce de lechen. Tryck på den översta kakan och njut!
Ställ fram två plåtar med bakplåtspapper.
Hacka chokladen.
Smält smöret tillsammans med chokladen över vattenbad.
Vispa ägg, socker och vaniljsocker poröst.
Ställ åt sidan.
Blanda mjöl och bakpulver i en annan skål.
Lägg smält chokladblandningen i äggsmeten och rör om.
Tillsätt de torra ingredienserna och blanda försiktigt.
Känns smeten lös så ställ den i kylen under tiden du gör jordnötsbollarna.
Blanda florsocker och jordnötssmör i en annan bunke, gärna med en elvisp tills det blir en jämn smet.
Rulla degen sedan till runda bollar, 16 stycken och lägg dem på en bricka med bakplåtspapper.
Skopa upp degen jämnt på plåtarna och forma dem till runda bollar.
Grädda dem mitt i ugnen i ca 8-10 minuter.
De ska få en hård yta men bli kladdig på insidan.
Ihopsättning -
Para ihop kakorna 2 och 2.
Ta bottenkakan och lägg dem på en bricka.
Platta ut jordnötsfyllningsbollarna och lägg dem på varje.
Hacka nötterna.
Sprid nötterna på, avsluta med att spritsa ut Choklad Dulce de lechen. Tryck på den översta kakan och njut!
Visningar: 169
Inlagt 2015-09-11 06:51:40






20 min.jpg)