Receptbeskrivning
Cake pops
Ingredienser
för
1 frp oreokakor eller ballerina
50 g färskost
200 g choklad (vit eller ljus)
pinnar
strössel
50 g färskost
200 g choklad (vit eller ljus)
pinnar
strössel
Beskrivning
Krossa kakorna till smulor i en mixer.
Blanda ner färskost så att degen får en mjuk men fast konsistens.
Rulla degen till bollar i storlek av en femkrona.
Gör dem inte för stora och tunga, då är risken stor att de trillar av pinnen.
Lägg bollarna i frysen i ca 30 min så att de stelnar lite.
Smält chokladen över vattenbad.
Färga en del av den vitachokladen med chokladfärger om du vill.
Doppa bollarna i chokladen.
Dekorera bollarna med valfritt strössel innan chokladen stelnar helt.
Blanda ner färskost så att degen får en mjuk men fast konsistens.
Rulla degen till bollar i storlek av en femkrona.
Gör dem inte för stora och tunga, då är risken stor att de trillar av pinnen.
Lägg bollarna i frysen i ca 30 min så att de stelnar lite.
Smält chokladen över vattenbad.
Färga en del av den vitachokladen med chokladfärger om du vill.
Doppa bollarna i chokladen.
Dekorera bollarna med valfritt strössel innan chokladen stelnar helt.
Visningar: 90
Inlagt 2015-09-11 09:58:12






0 min