Receptbeskrivning

Hemgjord kexchoklad

Ingredienser för
100 g nougat
100 g mjölkchoklad
20 st smörgåsrån
Garnering:
200 g mjölkchoklad
1 msk rapsolja


  15 min
 SvÃ¥righet: Lätt
Beskrivning
Smält nougaten och chokladen tillsammans över vattenbad.

Pensla chokladblandningen på tre smörgåsrån.
Lägg dem ovanpå varandra med chokladsidan uppåt och lägg sist på ett fjärde rån.
Upprepa samma procedur med de övriga rånen.
LÃ¥t dem ligga i kylen tills chokladen har stelnat.

Skär de chokladfyllda rånen på bredden i tre delar.

Garnering:
Smält chokladen över vattenbad och rör ner oljan.
Pensla eller doppa kexen i chokladen.
Undersidan behöver inte täckas med choklad.
Lägg dem på en skärbräda täckt med bakplåtspapper och låt chokladen stelna i kylen.

Visningar: 356
Inlagt 2015-09-11 11:51:24