Receptbeskrivning

Choklad och marsipanfigurer

Ingredienser för
200 g bregott
2 dl socker
6 dl havregryn
2 tsk vaniljsocker
1 msk kakao
4 msk starkt bryggt kaffe
grön marsipan
mörk choklad


  25 min
 SvÃ¥righet: Lätt
Beskrivning

Blanda alla ingredienser utom kaffe i en skål.
Tillsätt kaffet och blanda alltihop till en smet.

Forma smeten till bollar, cirka 3-4 centimeter i diameter och lägg dem på ett fat.
Ta gärna hjälp av en sked, så går det lite lättare att rulla.

Kavla ut marsipan.
Skär till rutor och lägg bollen därpå.
Vik ihop och tryck till, forma till en boll.

Smält choklad och fyll i spritspåse eller fryspåse.
Klipp ett litet hål i ena hörnet.
Spritsa elaka och farliga figurer.

Visningar: 230
Inlagt 2015-09-15 11:38:35