Receptbeskrivning
Zucchinibaguetter, glutenfria LCHF
Ingredienser
för
Beskrivning
Zucchinibaguetter, glutenfria LCHF 8port.
6st ägg
4dl riven zucchini
1dl mandelmjöl
2msk kokosmjöl
1/2dl pofiber
1/2dl solroskärnor
3msk sesamfrön
1/2dl chiafrön
2,5msk fiberhusk
2tsk bakpulver
½-3/4tsk havssalt
1msk brödkryddor
1st riven vitlöksklyfta
1dl riven västerbottenost
Sätt ugnen på 200°. Vispa äggen luftiga. Riv zucchinin och krama ur överflödig vätska.
Blanda ner i äggsmeten. Blanda de torra ingredienserna och vispa ner dm och den rivna osten. Låt svälla i ca 10-15min.
Forma baguetter och lägg på plåt klädd med bakpapper. Grädda i ugnen i ca 25min. eller tills bagetterna fått fin färg och inte är kladdiga på insidan, känn med sticka.
Per baguette:
207 kcal
11g protein
4g kolhydrater
14g fett
6st ägg
4dl riven zucchini
1dl mandelmjöl
2msk kokosmjöl
1/2dl pofiber
1/2dl solroskärnor
3msk sesamfrön
1/2dl chiafrön
2,5msk fiberhusk
2tsk bakpulver
½-3/4tsk havssalt
1msk brödkryddor
1st riven vitlöksklyfta
1dl riven västerbottenost
Sätt ugnen på 200°. Vispa äggen luftiga. Riv zucchinin och krama ur överflödig vätska.
Blanda ner i äggsmeten. Blanda de torra ingredienserna och vispa ner dm och den rivna osten. Låt svälla i ca 10-15min.
Forma baguetter och lägg på plåt klädd med bakpapper. Grädda i ugnen i ca 25min. eller tills bagetterna fått fin färg och inte är kladdiga på insidan, känn med sticka.
Per baguette:
207 kcal
11g protein
4g kolhydrater
14g fett
Visningar: 212
Inlagt 2015-09-17 18:28:01






30 min