Receptbeskrivning
Mariannepannacotta
Ingredienser
för
2.5 dl vispgrädde
1.5 st gelatinblad
120 g mariannegodis
1.5 st gelatinblad
120 g mariannegodis
Garnering
3 st marieannegodis Beskrivning
En sats räcker till 4 st.
Blötlägg gelatinbladen i kallt vatten. Ta bort pappret och lägg ner mariannegodisarna dubbla fryspåsar och gå loss med brödkavlen på dem tills det bara är godissmulor kvar.
Låt grädden sjuda upp, häll ner godiskrosset under omrörning. Mixa sedan grädd/ chokladblandningen slätt. Ta bort kastrullen från plattan, krama ur vattnet ur gelatinbladen och rör ner i smeten. Rör tills gelatinet har löst upp sig.
Häll sedan upp i portionsglas eller snygga serveringsglas och ställ in i kylen,
i minst fyra timmar.
Innan servering strö över krossad marainnegodis.
Blötlägg gelatinbladen i kallt vatten. Ta bort pappret och lägg ner mariannegodisarna dubbla fryspåsar och gå loss med brödkavlen på dem tills det bara är godissmulor kvar.
Låt grädden sjuda upp, häll ner godiskrosset under omrörning. Mixa sedan grädd/ chokladblandningen slätt. Ta bort kastrullen från plattan, krama ur vattnet ur gelatinbladen och rör ner i smeten. Rör tills gelatinet har löst upp sig.
Häll sedan upp i portionsglas eller snygga serveringsglas och ställ in i kylen,
i minst fyra timmar.
Innan servering strö över krossad marainnegodis.
Visningar: 195
Inlagt 2015-09-20 11:48:48






0 min