Receptbeskrivning

Tunnbrödsrullar med lax och wasabi

Ingredienser för
200 g färskost
2 tsk wasabipasta
2 tunnbröd
250 lax
1 knippe gräslök


  60 min
 Svårighet: Medel
Beskrivning

Rör samman färskosten och wasabipastan/pepparroten. Bre ett tjockt lager färskost på tunnbrödet och fördela laxskivorna ovanpå. Finhacka gräslöken och strö över.
Rulla ihop från långsidan och slå in i tättslutande plastfolie. Låt den ligga i kylen ett par timmar (gärna över natten).
Skär den i ca 2 cm tjocka skivor strax före servering.

För alla
Rullarna innehåller mjölk, gluten och ev även ägg. Läs noga ingredienserna på de färdiga produkterna som bröd och wasabi.
Gör mjölkfri: genom att utesluta färskosten och i stället använda mjölkfritt margarin. Kontrollera att brödet är mjölkfritt.
Gör glutenfri: Använd gluten fritt bröd vid celiaki.
Gör äggfri: Kontrollera att brödet inte innehåller ägg.

Visningar: 412
Inlagt 2012-04-05 23:00:40