Receptbeskrivning
Renskavspanna
Ingredienser
för
1 frp renskav (240g)
1 st purkolök
150 g färsk svamp
smör
1 tsk salt
5 st enbär krossade
1 tsk timjan
3 dl kelda gräddsås
1 st purkolök
150 g färsk svamp
smör
1 tsk salt
5 st enbär krossade
1 tsk timjan
3 dl kelda gräddsås
Beskrivning
Halvtina renskaven.
Strimla purjolöken.
Skär svampen i mindre bitar.
Bryn köttet i smör i en stekpanna.
Tillsätt purjolök och svamp och låt det fräsa med en stund under omrörning.
Blanda i salt, kryddor och sås.
Koka under lock på svag värme några min.
Servera med kokt potatis och svartvinbärsgelé.
Strimla purjolöken.
Skär svampen i mindre bitar.
Bryn köttet i smör i en stekpanna.
Tillsätt purjolök och svamp och låt det fräsa med en stund under omrörning.
Blanda i salt, kryddor och sås.
Koka under lock på svag värme några min.
Servera med kokt potatis och svartvinbärsgelé.
Visningar: 535
Inlagt 2015-09-29 20:39:34

