Receptbeskrivning
Fiskburgare
Ingredienser
för
200 g vit fisk
200 g lax
1 frp fryst dill
1 tsk salt
citronpeppar
strödbröd för panering
200 g lax
1 frp fryst dill
1 tsk salt
citronpeppar
strödbröd för panering
Beskrivning
skär fisken i små bitar..halvtinad..
mixa allt i mixern till en smet. en skvätt grädde kan man slänga i oxå om man vill ha dom ännu lite saftigare beroende på vald fisk..
rör ner kryddorna..
forma till burgare. och stek.. servera med sallad dillsås/dressing och bröd eller pommes. Gurkdressing till:
1,5 dl creme fraishe
4msk gurkmix
salt och citronpeppar. rör ihop först o låt stå tills servering..
mixa allt i mixern till en smet. en skvätt grädde kan man slänga i oxå om man vill ha dom ännu lite saftigare beroende på vald fisk..
rör ner kryddorna..
forma till burgare. och stek.. servera med sallad dillsås/dressing och bröd eller pommes. Gurkdressing till:
1,5 dl creme fraishe
4msk gurkmix
salt och citronpeppar. rör ihop först o låt stå tills servering..
Visningar: 695
Inlagt 2015-09-29 20:57:09

