Receptbeskrivning
Coleslaw
Ingredienser
för
Beskrivning
1 spetskålshuvud
2 dl
1 vitlöksklyfta
2 tsk dijonsenap
2 msk finhackad (färsk) persilja + lite extra till serveringen
½ tsk salt
Créme fraiche
svartpeppar efter smak
Gör så här:
Strimla kålen mycket tunt i en skål. Blanda ihop cremé fraiche med dijonsenapen, pressad vitlök samt finhackad persilja. Vänd ned blandningen i den strimlade kålen, salta och peppra. Låt stå i kylskåp tills kycklingen är klar.
Servera med lite persilja som garnering och en sallad vid sidan om.
2 dl
1 vitlöksklyfta
2 tsk dijonsenap
2 msk finhackad (färsk) persilja + lite extra till serveringen
½ tsk salt
Créme fraiche
svartpeppar efter smak
Gör så här:
Strimla kålen mycket tunt i en skål. Blanda ihop cremé fraiche med dijonsenapen, pressad vitlök samt finhackad persilja. Vänd ned blandningen i den strimlade kålen, salta och peppra. Låt stå i kylskåp tills kycklingen är klar.
Servera med lite persilja som garnering och en sallad vid sidan om.
Visningar: 186
Inlagt 2015-10-11 13:10:36






0 min