Receptbeskrivning
Tobleronepannacotta
Ingredienser
för
5 dl vispgrädde
1 st vaniljstång
2 st gelatinblad
250 g toblerone
1 st dubbeldaim
1 st vaniljstång
2 st gelatinblad
250 g toblerone
1 st dubbeldaim
Beskrivning
Lägg gelatinbladen i blöt i kallt vatten i cirka 5 minuter. Koka upp grädden på svag värme, skär ett snitt i vaniljstången och skrapa ur fröna, låt både frön & stång sjuda i några minuter med grädden. Fiska upp vaniljstången och bryt ner chokladen under omrörning, tills den smält. Krama ur vattnet ur gelatinbladen och vispa ner ( ett par minuter) till en slät smet och så allt har blandats ordentligt. Häll upp i serveringsglas och ställ sedan kallt i kylskåp minst 4 timmar innan servering
Innan servering hacka daimen och fördela över serveringsglasen
Innan servering hacka daimen och fördela över serveringsglasen
Visningar: 873
Inlagt 2015-10-14 20:55:24






260 min