Receptbeskrivning
Capreese soppa
Ingredienser
för
Beskrivning
Capreese soppa 4port.
2burkar plommontomater
1st vitlöksklyfta
5st soltorkade tomater med balsamvinäger
1skiva vitt surdegsbröd, smulad
½tsk strösocker
1msk balsamvinäger vit
½dl olivolja extra virgin
2st mozzarella di Bufala Campana D.O.P. (á 125 g), delad i bitar
1kruka färsk basilika
salt och nymald svartpeppar
Mixa tomaterna, vitlök, soltorkad tomat, bröd, socker, balsamvinäger, det mesta av basilikabladen och olivolja till en slät soppa i en kastrull och värm försiktigt.
Smaka av med salt, peppar och eventuellt ytterligare vinäger.
Servera soppan ljummen toppad med mozzarella och några basilikablad och några droppar god olivolja. Soppan går även att servera kall.
2burkar plommontomater
1st vitlöksklyfta
5st soltorkade tomater med balsamvinäger
1skiva vitt surdegsbröd, smulad
½tsk strösocker
1msk balsamvinäger vit
½dl olivolja extra virgin
2st mozzarella di Bufala Campana D.O.P. (á 125 g), delad i bitar
1kruka färsk basilika
salt och nymald svartpeppar
Mixa tomaterna, vitlök, soltorkad tomat, bröd, socker, balsamvinäger, det mesta av basilikabladen och olivolja till en slät soppa i en kastrull och värm försiktigt.
Smaka av med salt, peppar och eventuellt ytterligare vinäger.
Servera soppan ljummen toppad med mozzarella och några basilikablad och några droppar god olivolja. Soppan går även att servera kall.
Visningar: 196
Inlagt 2015-10-15 07:18:55






30 min.jpg)