Receptbeskrivning
Currytorsk
Ingredienser
för
400 g torskfilé
1 st gul lök
1 st äpple
1 grön paprika
0.5 st purjolök
2 msk olja
1.5 msk curry
1 tsk oregano
1 tsk timjan
1 st fiskbuljongtärning + 2dl vatten
1 msk tomatpuré
2 dl creme fraiche
1 st gul lök
1 st äpple
1 grön paprika
0.5 st purjolök
2 msk olja
1.5 msk curry
1 tsk oregano
1 tsk timjan
1 st fiskbuljongtärning + 2dl vatten
1 msk tomatpuré
2 dl creme fraiche
Beskrivning
Skala lök och äpple. Skölj och kärna ut paprikan. Skölj purjolöken. Strimla grönsakerna och äpplet. Fräs dem i oljan i en stekpanna.
Pudra över med curry och låt fräsa med en stund. Tillsätt oregano, timjan, fiskbuljongtärningen + vatten, tomatpuré och creme fraiche.
Låt såsen puttra i 5 min. Skär torskfileérna i kuber. Tillsätt dem i såsen som får koka ytterligare 5-10 min.
Servera med ris.
Pudra över med curry och låt fräsa med en stund. Tillsätt oregano, timjan, fiskbuljongtärningen + vatten, tomatpuré och creme fraiche.
Låt såsen puttra i 5 min. Skär torskfileérna i kuber. Tillsätt dem i såsen som får koka ytterligare 5-10 min.
Servera med ris.
Visningar: 231
Inlagt 2015-10-18 21:29:35






30 min