Receptbeskrivning
Brieostfylld bifftomat
Ingredienser
för
Beskrivning
LCHF Brieostfylld bifftomat 4port.
4st bifftomater
2msk franska örter
1msk olivolja
2msk balsamico
200g brieost
4msk pesto
1st rödlök
några oreganoblad
Sätt ugnen på 175°. Skär av toppen på tomaterna och gröp ur innehållet, ställ tomaterna på en plåt med bakplåtspapper. Strö över franska örter och ringla över olivolja och balsamico. Ugnsbaka dem i mitten på ugnen ca 15-20min.
Ta ut tomterna och fördela brieost och pesto i tomaterna. Skala och skiva rödlöken och lägg på tomaterna. Ugnsbaka i ytterligare ca 10min. Toppa med oregano.
4st bifftomater
2msk franska örter
1msk olivolja
2msk balsamico
200g brieost
4msk pesto
1st rödlök
några oreganoblad
Sätt ugnen på 175°. Skär av toppen på tomaterna och gröp ur innehållet, ställ tomaterna på en plåt med bakplåtspapper. Strö över franska örter och ringla över olivolja och balsamico. Ugnsbaka dem i mitten på ugnen ca 15-20min.
Ta ut tomterna och fördela brieost och pesto i tomaterna. Skala och skiva rödlöken och lägg på tomaterna. Ugnsbaka i ytterligare ca 10min. Toppa med oregano.
Visningar: 186
Inlagt 2015-10-29 04:46:38






30 min