Receptbeskrivning
Ägg o tonfisklåda
Ingredienser
för
Beskrivning
Ägg o tonfisklåda 2-3pers.
1-2st purjolökar
4st kokta ägg
185g tonfisk på burk, i vatten
dill
2dl crème fraiche
1dl majonnäs
2msk kaviar
salt
citronpeppar
Skölj o skiva purjolöken och fräs den i stekpanna. Lägg i smord ugnsform, skiva eller hacka äggen och lägg ovanpå. Salta o peppra. Fördela en burk tonfisk och klipp dill över. Blanda crèmen fraiche, majonnäs och kaviar och fördela ovanpå. Gratinera i 200° i 20min. Servera med sallad o bröd.
1-2st purjolökar
4st kokta ägg
185g tonfisk på burk, i vatten
dill
2dl crème fraiche
1dl majonnäs
2msk kaviar
salt
citronpeppar
Skölj o skiva purjolöken och fräs den i stekpanna. Lägg i smord ugnsform, skiva eller hacka äggen och lägg ovanpå. Salta o peppra. Fördela en burk tonfisk och klipp dill över. Blanda crèmen fraiche, majonnäs och kaviar och fördela ovanpå. Gratinera i 200° i 20min. Servera med sallad o bröd.
Visningar: 856
Inlagt 2015-10-29 19:37:21






30 min