Receptbeskrivning
Kycklinglever med grönsaksröra
Gabriella A via Recept.nu
Ingredienser
för
400 g fryst kycklinglever
salt och malen vitpeppar
2 st paprikor, röd + grön
2 st gula lökar, strimlade
1 tsk smulad mejram
1 st tärning hönsbuljong
dl vatten
smör att steka i
salt och malen vitpeppar
2 st paprikor, röd + grön
2 st gula lökar, strimlade
1 tsk smulad mejram
1 st tärning hönsbuljong
dl vatten
smör att steka i
Beskrivning
1. Stek den halvtinade levern i en teflonpanna med lite matfett. Krydda med salt, peppar och mejram.
2. Fräs därefter lök och strimlad paprika tills löken tar färg. Smula ner buljongtärningen och slå på vattnet.
3. Låt småkoka tills paprikan mjuknar. Lägg upp röran på tallrik och servera levern till.
2. Fräs därefter lök och strimlad paprika tills löken tar färg. Smula ner buljongtärningen och slå på vattnet.
3. Låt småkoka tills paprikan mjuknar. Lägg upp röran på tallrik och servera levern till.
Visningar: 635
Inlagt 2012-04-09 06:59:10

