Receptbeskrivning
Gulasch av färs
Ingredienser
för
2 st paprikor, 1 grön + 1 röd
2 st gula lökar, stora
2 st vitlöksklyftor, finhackade
1 msk solrosolja
400 g nötfärs
1.5 msk vetemjöl
2 dl vatten
400 g tomater, krossade
1 st köttbuljongtärning
1 tsk kummin
1 msk paprikapulver
1 tsk salt
2 krm svartpeppar
kokt ris, gurka, sallad, yoghurt
2 st gula lökar, stora
2 st vitlöksklyftor, finhackade
1 msk solrosolja
400 g nötfärs
1.5 msk vetemjöl
2 dl vatten
400 g tomater, krossade
1 st köttbuljongtärning
1 tsk kummin
1 msk paprikapulver
1 tsk salt
2 krm svartpeppar
kokt ris, gurka, sallad, yoghurt
Beskrivning
1. Skiva paprikorna. Skala och skiva lök och vitlök. Fräs paprika, lök och vitlök i olja ca 3 min. Tillsätt färs och fräs ca 3 min.
2. Strö över mjöl och tillsätt vatten, krossade tomater, buljong-tärning, kummin, paprika, salt och peppar. Rör om och låt puttra ca 20 min. Servera med kokt ris, tunt skuren gurka och sallad.
2. Strö över mjöl och tillsätt vatten, krossade tomater, buljong-tärning, kummin, paprika, salt och peppar. Rör om och låt puttra ca 20 min. Servera med kokt ris, tunt skuren gurka och sallad.
Visningar: 480
Inlagt 2015-11-25 23:22:34

