Receptbeskrivning
Ingredienser för
1.5 dl gul lök, finhackad, ca 200 g
3 dl äpplen, tärnade, ca 400 g
6 dl rödbetor, inlagda, tärnade, ca 500 g
1 dl ättiksgurka, finhackad, ca 100 g
2 st sillfiléer, urvattnade utan skinn, ca 300 g
1 tsk fransk senap
1 msk svensk senap
1 dl rödbetsspad


  0 min
 SvÃ¥righet: Medel
Beskrivning
1. Finhacka sillfiléerna. Blanda sill, rödbetor, äpple, gul lök och ättiksgurka i en bunke.2. Blanda svensk och fransk senap. Späd med rödbetsspadet, lite i taget.3. Blanda sillsallad och lag någon timme före servering. Packa ihop salladen i en rundbottnad skål. Vänd upp den på ett serveringsfat eller lägg den i en vacker bytta.

Visningar: 132
Inlagt 2015-11-25 22:50:06