Receptbeskrivning
Lyxig och saftig smörgåstårta
Ingredienser
för
500 g formfranska
180 g herrgårdsost
500 g formfranska
4 st ägg
40 g röd stenbitsrom
100 g crabsticks
100 g räkor, skalade
500 g formfranska
0.5 persilja, finhackad
200 g gravad lax
200 g räkor, skalade
180 g herrgårdsost
80 g röd stenbitsrom
80 g svart stenbitsrom
0.5 st gurka
1 röda vindruvor
1 dill
180 g herrgårdsost
500 g formfranska
4 st ägg
40 g röd stenbitsrom
100 g crabsticks
100 g räkor, skalade
500 g formfranska
0.5 persilja, finhackad
200 g gravad lax
200 g räkor, skalade
180 g herrgårdsost
80 g röd stenbitsrom
80 g svart stenbitsrom
0.5 st gurka
1 röda vindruvor
1 dill
Beskrivning
Lager 1: Skär bort kanterna på formbrödet och placera ut dem 4 x 3. Bred leverpastej över brödskivorna i ett tunt, jämt lager. Blanda sedan ihop creme fraiche och majonäs och täck över hela våningen. Bred sedan över mimosasalladen och avsluta med att täcka fyllningen med 12 st ostskivor.
Lager 2: Lägg på ett nytt lager med formbröd och koka äggen så att de blir hårdkokta. Blanda creme friache, majonäs, ägg, stenbitsrom och hackade crabsticks i en röra och bred ut på formbrödet. Strö sedan över räkorna.
Garnering: Lägg på ytterligare ett lager med formbröd och blanda ihop creme fraiche och majonäs. Täck hela tårtan med blandningen, även på sidorna. Sedan är det fritt fram att dekorera som man vill.
Lager 2: Lägg på ett nytt lager med formbröd och koka äggen så att de blir hårdkokta. Blanda creme friache, majonäs, ägg, stenbitsrom och hackade crabsticks i en röra och bred ut på formbrödet. Strö sedan över räkorna.
Garnering: Lägg på ytterligare ett lager med formbröd och blanda ihop creme fraiche och majonäs. Täck hela tårtan med blandningen, även på sidorna. Sedan är det fritt fram att dekorera som man vill.
Visningar: 494
Inlagt 2015-11-26 00:34:18






1 min