Receptbeskrivning
dijon- och honungssill med pepparrot
Ingredienser
för
2 msk dijonsenap
2 tsk honung, flytande
2 msk pepparrot, riven
2 dl gräddfil
2 msk majonnäs
1 gul lök, liten
salt, och vitpeppar
2 tsk honung, flytande
2 msk pepparrot, riven
2 dl gräddfil
2 msk majonnäs
1 gul lök, liten
salt, och vitpeppar
Beskrivning
Dijon- och honungssill med pepparrot
Â
1. Häll sillen i ett durkslag och låt rinna av. Hacka löken fint. Rör samman senap, honung och pepparrot. Tillsätt gräddfil, majonnäs och gul lök. Smaka av med salt och peppar.
2. Vänd ner sillbitarna i blandningen, häll upp på burk och låt stå i kylskåp i 1-2 dagar innan avsmakning och servering.
Â
1. Häll sillen i ett durkslag och låt rinna av. Hacka löken fint. Rör samman senap, honung och pepparrot. Tillsätt gräddfil, majonnäs och gul lök. Smaka av med salt och peppar.
2. Vänd ner sillbitarna i blandningen, häll upp på burk och låt stå i kylskåp i 1-2 dagar innan avsmakning och servering.
Visningar: 243
Inlagt 2015-11-26 00:30:49






0 min.jpg)