Receptbeskrivning
Julglaserade revben
Ingredienser
för
1 kg tunna revbensspjäll
1 tsk salt
tsk nymald svartpeppar
1 dl julöl eller mörkt öl
4 msk tamarindsoja eller kinesisk soja
4 msk flytande honung
4 msk hickory barbequesås
1 tsk salt
tsk nymald svartpeppar
1 dl julöl eller mörkt öl
4 msk tamarindsoja eller kinesisk soja
4 msk flytande honung
4 msk hickory barbequesås
Beskrivning
Sätt ugnen på 175°. Lägg revbenen på en plåt med bakplåtspapper. Salta, peppra och sätt in mitt i ugnen.
Häll öl, soja, honung och BBQ-sås i en kastrull och låt koka ihop ca 5 min.
Ta ut spjällen efter 40 min i ugnen och pensla glazen runt om köttet. Griljera i ugnen ytterligare 10–15 min.
Tips
Revbensspjäll är populärt! Läge att dubbla satsen, kanske?
Häll öl, soja, honung och BBQ-sås i en kastrull och låt koka ihop ca 5 min.
Ta ut spjällen efter 40 min i ugnen och pensla glazen runt om köttet. Griljera i ugnen ytterligare 10–15 min.
Tips
Revbensspjäll är populärt! Läge att dubbla satsen, kanske?
Visningar: 237
Inlagt 2015-11-26 23:15:23






60 min