Receptbeskrivning
Päronsoppa
Emily Larsson via Ica.se
Ingredienser
för
4 päron
3 dl vatten
1 dl socker
lime
3 karamellfärg
2 msk xanté (päronkonjak)
1 sorbet
citronmeliss
havreflarn
3 dl vatten
1 dl socker
lime
3 karamellfärg
2 msk xanté (päronkonjak)
1 sorbet
citronmeliss
havreflarn
Beskrivning
Skala, kärna ur och tärna päronen. Koka päron, vatten, socker och limejuice i 10 minuter. Låt svalna.
Mixa soppan slät med stavmixer och droppa i karamellfärgen tillsammans med päronkonjaken.
Servera soppan väl kyld med sorbet. Dekorera gärna med citronmeliss. Havreflarn eller biscotti, är gott att knapra på till.
För alla
Fri från gluten, mjölk och ägg under förutsättning att man väljer tillbehör som passar, t ex glutenfria havreflarn och mjölk-/äggfri sorbet och kaka.
Visningar: 662
Inlagt 2012-04-09 19:43:31

